Referencer

 

Michal Pedersen, indehaver af firmaet Helsted Anlæg, udførte i månederne maj til august et omfattende anlægsarbejde for Randers Lille Skole i forbindelse med etablering af ny legeplads. Arbejdet indbefattede dræning, kloakering og fliselægning af ca. 1200m2. Herudover etablerede fa. et renoveringsområde og skabte en skulpturel trappe til undervisning og ophold i vores skolegård.
Processen og planlægningen med etablering af legeplads og skolegård, har stået på i en rum tid, og det er mit indtryk at Michael fra Helsted anlæg er en kompetent medspiller og udvikler.

I den konkrete udførelsesfase, har fa. på ansvarlig vis været dygtig til at kommunikere. Skolen har hele tiden har været klar over, hvor vi står i processen. En anden ting er, at budgettet blev som aftalt. De ændringer der er sket, har været efter aftale med skolen. Det giver stor tryghed og frigør ressourcer i en travl hverdag.

Jeg kan varmt - og med et smil på læben - anbefale fa. Helsted anlæg og de dygtige, humoristiske og hårdtarbejdende folk der er ansat der. Jeg vil anbefale andre skoler, at bruge fa. Helsted anlæg og i øvrigt lægge vejen forbi vores skole og bl.a. se den flotte kulpturelle trappe og vores nye facade.

Med venlige hilsner

Peter Engelbrekt Knøss, Skoleder, Randers Lille Skole

 


Skoleleder Peter Engelbrekt Knøss

   


Programmeret og hosted af nordicweb